VERDADES E INVERDADES

Nem tudo são verdades;

Nem tudo são fantasias;

São fatos que a alma invade;

E ela processa em poesias

Nem tudo são verdades;

Nem tudo são fantasias:

Neste mundo complicado;

Denominado poesia.