Falei tantu di natá qui já injuei!

Tem festa em mutios lar

Qui a aligria cuntinua

Néças óra devemu di pensá

Qui izésti us mininu di rua.

Ci nun pudé ajudá elis

Pelu menu u’a oração

Esti presenti é bão pra elis

Ci fô feitio cum u coração.

Já falei mutio di natá

Di prezenti i di festança

Qui da inté pra injuá

Eu fazenu éça lembrança.

Airam Ribeiro
Enviado por Airam Ribeiro em 22/12/2007
Código do texto: T788289