Donu num careci di charvi

By Sys


Ieu num queru charvi
Di Curaçao ninhum não sô,
O lugari qui ieu to virciada,
Ieu intrei i nunquinha qui sai dilá.

Maisi si di lá ieu fo ispusar,
Podi eli dá copiars pá quemquiser,
Qui nem cum mapar dá arlma deli
Ieu pretendu vôrtar.

Sô muier qui amo mermô,
Maisi ieu fo martradada,
Pudi insquecer dieu,
Tenhu briu na cara e nar arlma.



Texto sugerido:
Amar ieu amu
Clique