What if... - E se...

What if... Life was just about love? Happiness was just about ilusion? Friendship was just about others?

What if... My fellings are just hormones? My desires are just about now? My sadness is just clinical depression?

What if... nobody really believes in God? Everybody are bad for nature? Love is just a sickness?

What if ... I be unable to forgive? I be unable to understand? I be unable to wish? I be unable to trust? I be unable to believe? I be unable to love?

What if ... Nothing really doesn´t matter?

Can I..? Really really Can I... just deal with that?

E se... A vida fosse somente sobre amor? Felicidade fosse somente sobre ilusão? Amizade fosse somente sobre os outros?

E se... Meus sentimentos fossem apenas hormônios? Meus desejos fossem apenas sobre agora? Minha tristeza é apenas depressão clínica?

E se... Ninguém realmente acreditasse em Deus? Todo mundo é mal por natureza? Amor é apenas uma doença?

E se... Eu ficar incapaz de perdoar? E ficar incapaz de entender? Eu ficar incapaz de amar?

E se... Nada realmente não importa?

Eu poderia? Realmente realmente poderia... apenas lidar com isso?