Da luz

Faz de conta,

que estamos juntos,

que somos santos

e que fizemos daqui,

pedaço do céu;

somos um, somos tantos.

Faz de conta,

que espalhamos sorrisos,

que plantamos flores

e que regamos jardins;

escondemos os males,

inspiramos amores.

Faz de conta,

que somos milagres

da brancura saídos

e que com o tempo,

arco-íris viramos;

da luz, fomos paridos !