POEMA DO TEMPO

"Tic-Tac"

-- bate, bate --

vai-se indo,

vai sumindo;

vai sorrindo

em cada "tic";

vai chorando

em cada "tac".

Nesse "tic",

meu palpite

vai mudando

todo tempo.

"Tic-Tac",

vai batendo,

me ferindo

e me marcando.

Tô sentindo...

tô morrendo...

qualquer coisa

tá fa..lhan...do

É o tal

do "tic... tac...",

que a..qui den...tro

tá..pa...ran....do.......

(TP - 07/l985)