My parasite

I used to have heart issues

Now I have just a parasite

eating me, bite for bite

my life and my tissues

I asked it to leave, all in vain

it is still here, growing

I can feel it crawling

my spine again and again

it's nothing, just stress

just a paranoia, my doctor said

-just need a good laid-

you're young, Life is a bless

so, I went off feeling ill

and my parasite said

you're making mad

consume your life, i will

Rômulo Maciel de Moraes Filho
Enviado por Rômulo Maciel de Moraes Filho em 09/10/2012
Código do texto: T3924754
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2012. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.