Últimos versos

Cito, curioso, últimos versos

Da secção "Edifícios", Luísa.

Tomo-o a brincadeira sem

Muito sentido, mas ... Eis o

Experimento: "Simula o noso

"Sangue nas vidrazas da tarde"

"Que non teñen saída" "camiñan-

"Do cara ao alto" "pendentes de

"Tramitación" "no extrarradio do

"Olvido máis profundo" "humana-

"Mente" "o espello detido de nós"

"De candanseu obelisco interior"

"Outra vez amasado no cemento

"Da época" "o triste destino do sol

"Máis xeneroso" ... Não parece mal

Esta experiência tão ao chou ... Talvez

seja como a vida, esplêndida em casos,

Acasos e definitivos ocasos ...