__...Dimension of dreams...__

Every night, every dream

When the shadows fall

A metalic voice screams

Seasons are changing

Captures my memories

My life is a heartbreak

A storm of thoughts burns

All my jaded mind

So, from darkness I learn

In the heat of my dreams

A cold dimension appears

It looks like a witchcraft

That holds my dark secrets

And conjures a firestar

Sometimes the sorrow

Leaves bloody scars

Knocking on my door

They are calling me

Waking up my mind

Expanding all my sight

In the heat of my fears

A pristine dimension appears

Tiago Tzepesch
Enviado por Tiago Tzepesch em 03/05/2022
Reeditado em 03/05/2022
Código do texto: T7508211
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2022. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.