FICO

Fico calado,

Não grito!

Fico ousado,

Não rico!

(fico)

Se sou inseto...

Não pico!

(fico)

Se sou palhaço...

não circo!

(fico)

Se sou aprovado,

Não sirvo!

Se sou convidado,

Não brinco!