LUA (VERTICAL-DIVINDADE COLOSSAL)

Lua

Diana

Ícone

Vespertina

Indomável

Nipônica Kaguya

Deusa

Ártemis

Diâmetro

Esfera

Celeste

Onipresente

Livre

Órbita

San Tsukuyomi

Satisfatória

Azimute

Luz