O Eco da Nosa Terra (GALEGO)

O eco da nosa terra resoa no Nordeste,

Onde o sol brilla ardente, quente e celeste,

Xunto ao mar de infinitas tonalidades,

Nacen historias, culturas e verdades.

Nesta terra de paisaxes tan variadas,

O pobo forxa lazos, vidas entrelazadas,

Entre seca e choiva, unha constante danza,

Resistencia e amor, na súa confianza.

O verde se transforma, pero sempre é forte,

Nas praias, nas montañas, vida en soporte,

Canto do mar, de xentes, de cores vivas,

Na voz do Nordeste, historias cativas.

Patria de tradicións e diversidade,

O eco resoa coa súa identidade,

No ritmo do forró, na rima encantada,

Nordeste amado, sempre alzado na alvorada.

Que a nosa voz viaxe co vento lento,

Levando a esencia, o sentir, o sentimento,

O eco da nosa terra fala ao coração,

Nordeste, raíz eterna, da nosa nação.

Pasia Aventuristo
Enviado por Pasia Aventuristo em 02/12/2023
Código do texto: T7945721
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.