quo vadis?

(com apreço ao Prof. Jerônimo)

quo vadis,

cum nobilitate tua?

cum virtute tua?

cum pondere tuo?

quo vadis,

cum candore tuo

cum humilitate tua?

cum comprehensione tua?

quo vadis

cum desiderio tuo?

cum bonitate tua?

cum gloria tua?

sine curiositate tua

non vadis quocumque loco...

Marco Carneiro
Enviado por Marco Carneiro em 09/08/2006
Reeditado em 09/08/2006
Código do texto: T212409