descaminhos

I

limo estradas

sol a prumo

frio

& farol

II

rimo desvios

desvãos

rio

& sede

III

remo delfins

torrentes

terra

& deriva

IV

à sorte

ao norte

ao revés

coo terras

& guerras

& eira

ao fim

ao rés

à beira

[de mim]

2013, 18 Abr