SO FAR FROM HOME...

FROM A DISTANT SHORE

AN ANGEL IS CALLING MY NAME

SINGING A BEAUTIFUL MELODY

WICH IS OPENING THE SECRET GATES

A STAR DISAPPEARED LAST NIGHT

LEAVING WITH MY INSANITY

WHO AM I? WHO WAS I?

QUESTIONS, ANSWERS ARE ALL THE SAME

THE OCEAN IS TURNING TO A SILVER GLASS

BRINGING TO THE EARTH

THE LIGHT OF MY MEMORY

THE POWER OF MY SOUL

SHOULD I KNOW THIS MUSIC?

SHOULD I FEEL THIS FELLING?

AM I A HUMAN?

AM I A STAR?

THE SHADOWS ARE FALLING

AND SUN IS BACK

MY EYES ARE LEARNING TO SEE

ALL THESE MAGICAL EFFECTS

BUT I’M NOT SURE YET

ABOUT MY SECRET SIDE

I’M DISAPPEARING OF THIS REALITY

I’M TURNING TO A CRISTAL BODY…

LARA

Proibida a cópia. Este trabalho Também está licenciado sob uma Licença Creative Commons Atribuição-Uso Não-Comercial-Vedada a Criação de Obras Derivadas 2.5 Brasil

Larissa Feitosa
Enviado por Larissa Feitosa em 30/06/2007
Reeditado em 30/03/2019
Código do texto: T547188
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2007. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.