CARNAVALESCO

Alegria

Alegoria

Avenida

Bateria

Beijo

Bloco

Carnaval

Carnavalesco

Carro alegórico

Desfile

Desilusão

Destaque

Equilíbrio

Emoção

Empolgação

Folia

Fantasia

Figurino

Gingado

Gente

Gargalhada

Harmonia

Histeria

Holofote

Iluminação

Ilusão

Ironia

Jovialidade

Juventude

Jazidos

Luzes

Lustres

Lunáticos

Máscaras

Marchinhas

Malabarismos

Narcisismo

Namoro

Nudez

Orgulho

Ostentação

Ooooh!...

Pierô

Pandeiro

Princesa

Quadril

Qualidade

Quantidade

Rei Momo

Rainha

Riso

Samba

Samba-Enredo

Símbolo

Tamborim

Torcida

Tum, tum, tum

União

Universal

Umbigo

Vencer

Vitória

Vênus

Xangô

Xereta

Xará

Zombaria

Zumbi

Zé-Pereira.

_________________________

(Regina Kalman)

JUNDIAÍ, 2008