Kom Ihåg (Lembrem-se - letra em sueco para formatura dos meus alunos)

Får vi jobba i grupprummet?

Får vi sluta nu?

Vad är det för lunch?

Går det här på betyget?

Jag behöver prata med rektorn nu

Hur kan jag höja mig?

Får vi sluta lite tidigare?

Får vi gå hemma?

Vad ska vi göra nu?

Vi kommer att sakna er

När vi solar i sommar

Vi kommer att sakna er

In Paris, Disney, Rome

Vi kommer att sakna er

Men vi är glada att ni går

Vi kommer att sakna er

Och vi är här, kom ihåg

Kom ihåg att vara snäll

Kom ihåg att vara bra

Kom ihåg att vi gör fel

Kom ihåg att plugga smart

Kom ihåg att sjunga och dansa

Kom ihåg att tiden går

Måste våga ta den chansen

Gör ert bästa i allt ni gör

Vi kommer att sakna er

När vi solar i sommar

Vi kommer att sakna er

In Paris, Disney, Rome

Vi kommer att sakna er

Men vi är glada att ni går

Vi kommer att sakna er

Och vi är här, kom ihåg