Dá-me essa flor

Dá-me essa flor

e prende-a do meu peito

para que junto com o meu coraçom

medre no céu livre no universo.

Colhe a estrela e dá-lhe um beijo

para que nom fuja ao céu

outra vez solitária.

Achega-te a mim

e nom te movas, pois temos

que passar por caminhos

desluzidos e empedrados.

Abraça-me, abraça-me,

para sentir o teu coraçom

perto de mim e saber

que estás aí,

ao meu pé, fiel

como a árvore reja

que che deu vida.

1989

Jomaba
Enviado por Jomaba em 22/08/2008
Código do texto: T1140185