LUA ZONZA

Essa lua zonza,

sem gosto,

sem graça,

sem brilho,

sem emoção!

Essa lua zonza,

sem rumo,

sem prumo,

sem lume,

sem coração!

Essa lua que me deixou esperando

Essa lua que marcou e me deu cano

Essa lua mulata

Ingrata,

Chata,

Essa lua semi nua,

Essa super lua!