VÂMU VIVÊ?

Se fô vivê só di sodade

Inté os fim da istrada

Comu seria a vida?

- Num valeria di nada!

Se o amô partiu seim querê

A genti num podi vivê

Perdidu nessi mundu

Isperânu a sodade vencê

A vida num é diferenti

Daquilu que querêmu tê

A arti ansim di vivê

É tê coragi di mudá

E nus caminhu percebê

Que a vida continua

Pra iêu, ele e vancê!

Intão vâmu a vida levá

E dela tudu pruveitá

Si vivêmu argum sonhu perdidu

Num é hora di pará di sonhá

Mudêmu us sonhu

Realizemu novus momentus

Vivêmu a vida presenti

O que passô ficô guardadu

Num foi tempu perdidu

Mais virô passadu

Vivê cuns zóiu abertu

É mió que se fazê de cegu

Viva intão a vida

Aproveiti cada sigundu

Pois num há nada mió

Do que vivê esti mundu

O que passô, ficô guardadu

Dentru du coração

Apelidadu di sodade

Pru toda eternidadi

Mais o que veim

Vai sê cum mais emoção

E vivê

É a única razão

Seje filiz, intão!