στο πάρτι του κοριτσιού

 

Πάω στο κορίτσι του καουτσούκ

Μην ανησυχείς κορίτσι

Μην εφεύρετε άλλη μοίρα

Όλα θα πιάσουν στην μπότα.

 

Πάτησε με, αλλά μην με κακομεταχειρίζεσαι

Να είστε σοβαροί για την αγάπη σας που θα γεννηθεί

Χόρεψε καλά, χόρεψε μέχρι να πονέσει

Κάνε με το αρσενικό σου μέχρι να βγει ο ήλιος.

 

Twist tomboy καλό από όλα και χορό

Και πέσε στα δικά μου, αυτό είναι πάρτι

Ελα κορίτσι μου. είσαι η ελπίδα μου

Σε αυτό το πάρτι, έχεις κοιλιά.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 24/03/2023
Código do texto: T7747860
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.