Ag cóisir na gcailíní

 

Tá mé ag dul go dtí an cailín siopa rubair

Ná bí buartha cailín

Ná cumadh cinniúint eile

Beidh gach rud a ghabháil ar an tosaithe.

 

Céim ar aghaidh, ach ná bíodh drochíde orm

Bí dáiríre faoi do ghrá a rugadh

Damhsa go maith, damhsa go dtí go nimhneach

Déan dom do fear go dtí go dtiocfaidh an ghrian suas.

 

Twist tomboy maith de gach rud agus rince

Agus titim domsa, is páirtí é seo

Tar ar cailín. is tú mo dhóchas

I fuck an pháirtí seo, tá bolg agat.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 24/03/2023
Código do texto: T7747862
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.