Na imprezie dziewczyny

 

Idę do dziewczyny ze sklepu gumowego

Nie martw się dziewczyno

Nie wymyślaj innego losu

Wszystko złapie się na bucie.

 

Nadepnij na mnie, ale nie traktuj mnie źle

Poważnie podchodź do swojej miłości, która się narodzi

Tańcz dobrze, tańcz aż do bólu

Uczyń mnie swoim mężczyzną, aż wzejdzie słońce.

 

Obróć chłopczycę we wszystko i tańcz

I zakochaj się w moim, to jest impreza

Chodz dziewczyno. jesteś moją nadzieją

W pieprzeniu tej imprezy masz brzuch.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 24/03/2023
Código do texto: T7747869
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.