Ek het jou gevind

 

 

Ek soek jou heeldag

Ek het op gladi en groot penne geloop

Tussen dorings en verskeie gebreekte glase

Ek het egter niks op die paaie gekry nie

Nie eers die voetspore van jou skoene nie

Selfs alles lyk vreemd in hierdie tyd

 

Dit maak nie vir my saak om myself te verloor nie

Die belangrikste ding vir my is jy

Omhels jou enigste gevoel

In die vrede wat jy in jou bors dra

Dit is altyd goed om jou in my lewe te hê

Slegs op hierdie manier reis ek deur jou siel.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749699
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.