ومې موندلې

 

 

زه ټوله ورځ ستا په لټه کې وم

زه په ګلاډي او لوی پنس باندې ولاړم

د کانګو او څو ماتو شیشو په منځ کې

په هرصورت، ما په سړکونو کې هیڅ ونه موندل

حتی ستاسو د بوټانو د پښو نښې هم نه دي

حتی پدې وخت کې هرڅه عجیب ښکاري

 

دا ماته مهمه نده چې خپل ځان له لاسه ورکړم

زما لپاره ترټولو مهم شی تاسو یاست

خپل یوازینی احساس په غاړه اخلئ

په هغه سوله کې چې تاسو یې په سینه کې دننه کوئ

دا تل ښه ده چې تاسو زما په ژوند کې ولرئ

یوازې پدې لاره کې زه ستاسو د روح له لارې سفر کوم.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749715
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.