من تو را پیدا کردم

 

 

تمام روز به دنبال تو بودم

روی گلادی و پین های بزرگ راه رفتم

میان خارها و چندین شیشه شکسته

با این حال، در جاده ها چیزی پیدا نکردم

نه حتی رد پای کفش هایت

حتی در این زمان همه چیز عجیب به نظر می رسد

 

برای من مهم نیست که خودم را گم کنم

مهمترین چیز برای من تو هستی

در آغوش گرفتن تنها احساست

در آرامشی که در سینه خود حمل می کنید

همیشه داشتن تو در زندگی من خوب است

فقط از این طریق در روح تو سیر می کنم.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749716
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.