Znalazłem cię

 

 

Szukałem cię cały dzień

Chodziłem na gladi i dużych szpilkach

Wśród cierni i kilku stłuczonych szklanek

Jednak na drogach nic nie znalazłem

Ani śladu twoich butów

W tej chwili nawet wszystko wydaje się dziwne

 

Nie ma dla mnie znaczenia, że ​​się zatracam

Najważniejszą rzeczą dla mnie jesteś Ty

Obejmując twoje jedyne uczucie

W pokoju, który nosisz w swojej piersi

Zawsze dobrze jest mieć cię w moim życiu

Tylko w ten sposób podróżuję przez twoją duszę.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749719
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.