Nós somos

Nós somos

Nós somos únicos

Nós somos pares

Nós somos ímpares

Nós somos díspares

Nós somos soma

Nós somos múltiplos

Nós somos

Nós somos mutantes

Nós somos metamórficos

Nós somos únicos

Nós somos

Nós somos ímpares

Nós somos primos

Nós somos únicos

Nós somos