Happy Valentine's Day...

On this very day

I want you to know

That I'm pleased to say

I adore you so...

May we have many other ways

and should never say goodbye

But if ever we part, let's keep our caress alive.

Hope I can be good to you

Let's pray that we continue to grow

But don't ever forget that I'm just a boy

And I'm fallen for you, though.

Happy Valentine's Day babe

L Nissola
Enviado por L Nissola em 14/02/2008
Código do texto: T859349
Copyright © 2008. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.