"Anunciatio ad Maria"!

In mense autem sextu missus,

De lactus ad Deus venit angelus "Gabriel",

Ab civitate Galilaeae cui nomen seo,

Erat Nazaretti, eum sum, nomem unus.

Ad virginem desposatum viro hominem,

Cui nomem erat Iosephus ad domo "David",

Et nomem virginis Maria, tambene, domo "David",

Magis fillius seo erat Deus et tambene carnem.

Illa cogitabat qualis esset ista salutatio?

Magis in finis anima sua, contestatio,

Angelus pica quando dica:... - Ne timeas Maria.

Inveniste enim gratiam apud Deum - dia,

Et concipie in uteru et paries fillium,

Et vocabis nomen eius ad-sic Iesus.

YOSEPH YOMSHYSHY
Enviado por YOSEPH YOMSHYSHY em 10/11/2007
Código do texto: T731467
Copyright © 2007. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.