"Vade Frater".

Eo dico ab tibi de cordis meo,

Vade frater quia postea locus nos conjuget,

Et gestis de mea vita ab aeternitate nos legeret,

Postea locus futurus esset solus meo et teo.

Eo quaero in ista vita habere multi floris,

Ut plantare ad longus ac mea plena vita,

Magis, non quaero sedere ab contradita,

Ut conservare in mihi millia de amoris.

De quid valeret una vita sine amicorum?

De quid valeret una vita sine communio sanctorum?

Et mirare ab mors de istae floris.

De quid valeret non habere ab lux?

De quid valeret carricare mea crucis?

Si in cordis meo non habere amoris.

YOSEPH YOMSHYSHY
Enviado por YOSEPH YOMSHYSHY em 10/11/2007
Código do texto: T731477
Copyright © 2007. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.