Memória Olfativa

Alfazema

Primeiro amor

Café

Primeiro ídolo

Talco

Primeiro irmão

Terra molhada

Primeira amiga

Giz de cera

Primeira escola

Mercúrio-cromo

Primeira dor

Cereja

Primeiro beijo

Rosas

Primeira perda.