Coraçom ou mente

Diz-se-nos habitualmente

Que quotidianamente

É que a mente

Mente.

Mas, diz-se também que absolutamente

Quem mente

É o coraçom.

Mas eu somente

Sei quando o coraçom sente

Embora nom, quando sente

A mente.

Se for assim, eu já duvido totalmente

Se a final e realmente

Quem é quem mente;

Se é o coraçom,

Se é a mente.

Irresolutamente,

A dúvida faz-me morrer eternamente.

Infelizmente.

Jomaba
Enviado por Jomaba em 28/09/2008
Código do texto: T1201147