gota

Cai

nutre

germina

dose

gota

diminuta

dissemina

pouco a pouco

homeopática

analgésica

sintomática

placebo

questionada

gota.

Mínima

forma

pode

causar

cura

dor

vida

em apenas

ínfima

partícula

única

gota !