Descobrimento

Caravelas,

peripécias,

especiarias.

Duplix.

Descobrimento//Mau momento

Caravelas, //Ao vento, velas

peripécias, //estratégias

especiarias. //do mar, calmarias.

Jax Levin //Jurema Harder