English grammar

I've been hearing too much bullshit these days. I've been taking my life too seriously since ever.

When I was a child, I studied too much english grammar. Useless. How can I make poetry with this stiffened son-of-a-bitch grammar?

São Caetano do Sul, 12 de janeiro de 2013.