Kærlighed i tusind vidundere

 

Det, jeg føler for dig, er en stor kærlighed

Med en tilbøjelighed, der rører hjertet

Rammer mit bryst hårdt og ender aldrig

Frugter vores udseende med kærlighed.

 

Denne grusomme følelse gør mig til din slave

I de dage og nætter, jeg planlægger dig

Kysser min mund, jeg forværres aldrig

Jeg beder dig om flere kys for ikke at miste mig.

 

Stadig med solen op i bakkerne

Jeg er din i krop og sjæl dating

Hold fast og tryk på knapperne.

 

Det er i disse tilfælde, at dedikation kommer

Tilføjer en øgruppe af kram

Oplever denne tilbøjelighed hvert minut.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737473
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.