Liefde in duizend wonderen

 

Wat ik voor je voel is een grote liefde

Met een neiging die het hart beroert

Raakt mijn borst hard en houdt nooit op

Onze looks met genegenheid bevruchten.

 

Deze wrede emotie maakt mij tot jouw slaaf

Tijdens de dagen en nachten plan ik je

Mijn mond kussen, ik vererger nooit

Ik vraag je om meer kussen om me niet te verliezen.

 

Nog steeds met de opkomende zon in de heuvels

Ik ben van jou in body and soul dating

Vasthouden en op de knoppen drukken.

 

Het is in deze gevallen dat toewijding komt

Een archipel van knuffels toevoegen

Deze neiging elke minuut ervaren.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 11/03/2023
Código do texto: T7737479
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.