Bardzo dobrze tańczysz, kochanie

 

 

Hej! Kochajmy się na księżycu

Taniec bez mierzenia godzin

Wspaniale będzie zobaczyć nago

I twój obraz zakochuje się we mnie.

 

Twoje ciało na moim jest delikatne

Zostańmy razem w świetle księżyca

Widzimy się w barze Bartolomeu

Stamtąd możemy polecieć na księżyc i podróżować.

 

Nie zwlekaj, moja śliczna dziewczyno

Kroki, abyśmy się spotkali

Czekam na właściwe przybycie.

 

Taniec na jasnym księżycu na niebie

Będę cię kochał aż do zachodu słońca

A rano pocałuję twój welon.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738258
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.