خیلی خوب می رقصی عزیزم

 

 

سلام! روی ماه همدیگر را دوست داشته باشیم

رقصیدن بدون اندازه گیری ساعت

دیدن برهنه عالی خواهد بود

و تصویر تو عاشق من می شود.

 

بدن شما روی بدن من ظریف است

بیا با هم در مهتاب بمانیم

من شما را در بارتولومئو می بینم

از آنجا می توانیم به ماه برویم و سفر کنیم.

 

دختر خوشگلم معطل نکن

مراحل ملاقات ما

من مشتاقانه منتظر آمدن مناسب هستم.

 

رقصیدن روی ماه روشن در آسمان

تا غروب خورشید دوستت خواهم داشت

و صبح، پرده ات را می بوسم.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738260
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.