אני אוהב את האישה היפה הזו

 

אני הולך לראות את הנהר עובר לאט מהגשר

מתוך הכמיהה להבחין בסירות המפליגות

גם בלי לקחת שום צימוד

אשתוקק לירידת מי ההפעלה.

 

ואם עלי הכותרת האדומים חוצים את גורלי

במים הרגועים והעדינים של נהר ה-Itapecuru

אני אשמע אותך מתנודד בחיים כמו רקדן

בקצב המסומן, אני לא מהים האגאי.

 

אני מקקסיאס מארץ הנער גוארימה

מסתכל על הסירות הנופלות על הפרחים האדומים

התפזר בשטף העמוק הזה כמו חבוב לב

 

אסמוך על השמש שתזרח מאחורי עץ הדקל

מדקל הבבאסו החינני שאלוהים נתן לי

אם זה אתה, אני אגיד שאני אוהב אותך בלי לצחוק

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738340
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.