Szeretni fogom ezt a gyönyörű nőt

 

A hídról nézem, ahogy lassan elhalad a folyó

Abban a vágyban, hogy észrevegye a hajókat

Bármilyen csatolás nélkül is

Vágyni fogok az üzemi vizek alászállására.

 

És ha a piros szirmok keresztezik a sorsomat

Az Itapecuru folyó nyugodt és szelíd vizében

Hallani fogom, ahogy elevenen ringatózik, mint egy táncos

A megjelölt ütemben nem az Égei-tengerről származom.

 

Caxiasból származom, Guarimã fiú földjéről

A piros virágokon áteső kenuk nézegetése

Diffúz ebben a mély folyamban, mint a szívtipró

 

Bízom benne, hogy a nap felkel a pálmafa mögött

A kecses babassu pálmából, amit Isten adott nekem

Ha te vagy az, viccelődés nélkül azt mondom, hogy szeretlek.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738343
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.