Beidh grá agam don bhean álainn seo

 

Tá mé chun féachaint ar an abhainn ag dul go mall ón droichead

Sa yearning a thabhairt faoi deara na báid seoltóireacht

Fiú gan aon cúplála a ghlacadh

Beidh mé ag iarraidh titim na n-uiscí oibriúcháin.

 

Agus má thrasnaíonn na peitil dhearga mo chinniúint

In uiscí socair agus milis Abhainn Itapecuru

Cloisfidh mé thú ag luascadh beo mar dhamhsóir

Sa deireadh marcáilte, ní ón Muir Aeigéach mé.

 

Is as Caxias mé as tír an bhuachalla Guarimã

Ag féachaint ar na curaigh ag titim thar na bláthanna dearga

Idirleata sa flumen domhain cosúil le heartthrob

 

Beidh muinín agam go n-ardóidh an ghrian taobh thiar den chrann pailme

Ón pailme grásta babassu a thug Dia dom

Más tusa atá ann, déarfaidh mé go bhfuil grá agam duit gan fuadach.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/03/2023
Código do texto: T7738346
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.