My pragtige Meucci en die Arno-rivier

 

Jy is die mooiste lig in Florence

Waar ek loop en nooit verdwaal nie

En ek laat ons vakbond voortbestaan

Op hierdie Arnorivier agter die brug.

 

Ek gee nie op om met jou hande te loop nie

So ek koop 'n maagdelike hangslot

Ek verseker ons name op hierdie plek

Antonio Meucci en Esther in oneindige adhesie.

 

Dit is net hier ons grootste herinnering

Waar ek die twee sleutels onder in die rivier gooi

Ewigheid dat ek jou vir altyd liefhet.

 

Tussen die Vanglio-brug sal ek altyd lief wees vir jou

Meucci, jy sal my liefde wees in alle seisoene

Van die brug af gooi ek die sleutels van liefde in die rivier.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 14/03/2023
Reeditado em 15/03/2023
Código do texto: T7740180
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.