Lief vir jou in die middel van die Vanglio-brug

 

Meucci, my gevoel ontplof op die Arno-rivier

Met die twee sleutels uit my hande losgelaat

Ek sien net die portret van my gesig skyn

Totsiens my liewe sleutels en jy sal hulle nooit vind nie.

 

My klein hartjie klop vir jou naam

Bel in al die strate van my pragtige Florence

Ek weet nie waar om die pragtige Florentynse seun te kry nie

Eienaar van my hart en my ewige gedagtes.

 

En as dag ontmoet nag in Florence

Ek sal op jou heuning lippe val en sê ek is lief vir jou

In die drie klassieke komposisies van oggend, middag en aand.

 

My Mecci, my geliefde vriendin en groot man

Ons liefde is gemerk op die hangslot sonder die sleutels

Die ou historiese brug sal ons gevoel bewaar.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 14/03/2023
Código do texto: T7740206
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.