Springmielies sal in die middel van die kamer uitkom

 

 

As hartseer die see vaar

Dis waarheen ek jou gaan stuur

Maar as hartseer in die rivier val

Ek gaan na 'n dam om te wag

 

As die son tussen die palmbome opkom

Spring reggae in hierdie dagbreek

Bloeiende rose soos roosbosse

Ek sal met jou dans en drink

 

Dit is die beste ding in die lewe om te hê

Al is dit die hele nag

In die teenwoordigheid daarvan ontken die plesier.

 

Ek sal gelukkig en baie mal wees

Wanneer ek gryp hierdie ontken

In die middel van die saal sal springmielies uitkom.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 14/03/2023
Código do texto: T7740388
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.