Rázd meg azt a vesszőt, lány

 

 

Amikor megrázod a holdat, megváltozik a helyzete

És te gyere hozzám, csókolj meg sokat

És ringasd az enyémen ezt a testet ihlettől

Csinos lány, táncolj és ringaskodj az istentiszteleten

 

Mindig szeretni foglak ebben a legyőzésben

A lélekben táncoló testedre gondolva

És elesik a holdfényem csodálatától dalban

Olyan egyszerű, hogy a teljes nyugalom kincse.

 

Gyerünk lány, ringat a testemen

Táncolj, mosolyogj, amíg nem szeretsz bűn nélkül

Így várok rád lány

 

A fulladásodat a testemre csúsztatva

Örömmel felkavarva ebben a bole bole

Tetszik ez a sikítással összezavarva.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 15/03/2023
Reeditado em 15/03/2023
Código do texto: T7740822
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.