Potrząśnij tym bole bole, dziewczyno

 

 

Kiedy potrząśniesz księżycem, zmienia on swoją pozycję

I przyjdź do mnie, pocałuj mnie dużo

I kołysz tym ciałem na moim z inspiracji

Ładna dziewczyna, tańcz i kołysz się w uwielbieniu

 

Zawsze będę cię kochał w tym zwycięstwie

Myśląc o swoim ciele, które tańczy w duszy

I wpada w podziw dla mojego blasku księżyca w piosence

Tak proste, że jest skarbem pełnego spokoju.

 

Chodź dziewczyno, kołysz się na moim ciele

Tańcząc, uśmiechając się, aż pokochasz mnie bez grzechu

Tak czekam na ciebie dziewczyno

 

Przesuwając duszenie po moim ciele

Mieszając się z radości w tym bole bole

Podoba mi się to wymieszane z krzykiem.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 15/03/2023
Reeditado em 15/03/2023
Código do texto: T7740827
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.