Pragtige meisie met groen oë

 

Wanneer jy die maan skud en jou posisie verander

En jy kom na my toe en soen my baie

En wieg daardie lyf op myne met inspirasie

Mooi meisie, dans en swaai in aanbidding.

 

Ek wil jou so sien, almal opgewonde

Omhels my op die leer van passers

Kyk hoe tyd verbygaan saam met my geliefde

Merk tyd in hierdie liedjie wat ek verbygaan

 

As jy op hierdie liedjie dans gee ek my hart

As ek op hierdie afdraande dans, word ek mal vir jou

Pragtige meisie wat my gelukkig maak in hierdie emosie.

 

Kom, skud daardie sweterige en moeë lyf

Dans nog een keer in hierdie snaakse deuntjie

Dit blyk omhels te word in die nagespoorde samestelling.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 15/03/2023
Reeditado em 15/03/2023
Código do texto: T7740886
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.