Gyönyörű lány zöld szemekkel

 

Amikor megrázod a holdat és megváltoztatod a helyzetedet

És te jössz hozzám, és sokat csókolsz

És ringasd az enyémen ezt a testet ihlettől

Csinos lány, táncolj és ringaskodj az istentiszteleten.

 

Ilyennek akarlak látni, izgatottan

Az iránytűk létráján átölelve

Nézni, ahogy telik az idő kedvesemmel

Az idő megjelölése ebben a dalban, átmegyek

 

Ha erre a dalra táncolsz, a szívemet adom

Ezen az ereszkedőn táncolva megőrülök érted

Gyönyörű lány, aki boldoggá tesz ebben az érzelemben.

 

Gyere, rázd meg az izzadt és fáradt testet

Táncolj még egyszer ebben a vicces dallamban

Úgy tűnik, átölelte a nyomon követett kompozíció.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 15/03/2023
Reeditado em 15/03/2023
Código do texto: T7740905
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.